Direktor in ustanovitelj

Peter Poljanec

Peter Poljanec je po profesiji gozdarski tehnik, gorski vodnik z mednarodno licenco, alpinistični inštruktor in član Gorske reševalne službe Tolmin. Po srcu je alpinist, ki so ga od nekdaj privlačila svetovna gorstva in narava. Že kot dijak je z ekipo vrstnikov služil denar za alpinistične podvige z izvedbo najtežjih in nevarnih višinskih del. Kasneje je izkušnje in znanje pridobival v Soškem gozdnem gospodarstvu Tolmin. Leta 1992 je svoje veščine in ljubezen do dela v naravi združil v podjetju Kaskader, kjer še danes vodi močno ekipo vsestranskih strokovnjakov za zahtevna terenska dela.

»S pravo ekipo zmoremo tudi nemogoče.«

Operativni vodja

Jernej Poljanec

Jernej v ekipi Kaskaderja kot operativni vodja del skrbi za brezhiben potek projektov. Po izobrazbi je elektrotehnik energetik in bolničar, po poklicu pa vodja del v gradbeništvu, včlanjen v Inženirsko zbornico Slovenije. Pri svojem delu se je specializiral na področju sanacije plazov in zaščite brežin na težko dostopnih terenih. Svoj osnovni poklic je nadgradil z licenco za izvajalca minerskih del, svoje znanje pa stalno izpopolnjuje tudi z udeležbo na strokovnih seminarjih.

Vodja komerciale

Tamara Poljanec

Tamara je inženirka gradbeništva, ki v ekipi Kaskaderja vodi manj zahtevne projekte. Kot prokuristka zastopa podjetje na administrativnem področju in vodi vse tiste procese, ki so potrebni za nemoteno delovanje in poslovanje: računovodstvo, koordinacija z naročniki, prijave na razpise in nabava. Njena posebna moč pa je, da lahko v vsakem trenutku iz rokava strese podrobnosti o naših preteklih projektih in nas spomni na naše skupne dosežke.