KJER SE DRUGI USTAVIJO...
...MI ZAČNEMO


podjetje

Ustanovljeno v letu 1992 je Kaskader danes eno najbolj uveljavljenih podjetij v Sloveniji, znano po kakovostni izvedbi del na nedostopnih lokacijah ali ob najtežjih višinskih oziroma prostorskih omejitvah. S sprejemanjem vseh vrst izzivov na še neraziskanih področjih smo se sodelavci podjetja skozi leta izurili v obvladovanju različnih scenarijev. Medsebojno sodelovanje, zaupanje in vztrajnost so nas vedno pripeljali čez še tako težko oviro in do končnega cilja ‒ zadovoljnega naročnika. 

Naše poslanstvo

Že 30 let dokazujemo, da je s pravo ekipo in opremo vse mogoče.

Podjetje Kaskader z ekipo vsestransko izurjenih sodelavcev snuje in uspešno izvaja dovršene rešitve na najširšem področju terenskih del, ki so nujne za zagotavljanje varnosti in dobrobiti ljudi. S strokovnim znanjem, izkušnjami in specializirano opremo kljubujemo tudi najtežjim izzivom doma in v tujini. Z neupogljivimi standardi pristopamo k še tako delikatnim in abstraktnim podvigom, kjer lahko okrepimo svoje vrline.

Naša vizija

Najtežje naloge bomo izvedli na najboljši možni način.

Stalno bomo iskali najboljšo kombinacijo znanja, izkušenj in razpoložljivih sredstev na način, ki prinaša najhitrejše, najučinkovitejše, najvarnejše in najkakovostnejše rešitve. 
dejavnosti

img1

Gradbena dela


View more
img1

Viseči mostovi


View more
img1

Zaščita brežin


View more
img1

Montažna dela


View more
img1

Gradnja in montaža daljnovodov, nizko napetostnega omrežja in telekomunikacijskih naprav


View more
img1

Poseki


View more


oprema

Naše dejavnostiO naši usposobljenosti in zanesljivosti se lahko prepričajo tako podjetja kot posamezniki. Podpisujemo se pod najtežje gradbene, sanacijske, vzdrževalne in intervencijske posege, ki so nujni za zagotavljanje varnosti in dobrobiti ljudi: 

  • VISEČI MOSTOVI, FERATE, ZIP-LINE (eno- in večdnevni)
  • GRADNJA IN VZDRŽEVANJE na težko dostopnih mestih, višini in v globini
  • SANACIJA IN ZAŠČITA BREŽIN pred plazovi in podori
  • SEČNJA IN OBŽAGOVANJE DREVES na zahtevnih terenih in v urbanih središčih
  • INTERVENCIJE v primerih naravnih ali drugih nesreč

Samozavestno pristopimo tudi k drugim delikatnim in abstraktnim podvigom, kjer lahko svoje izkušnje in znanja še nadgradimo. Kljub raznolikosti naše dejavnosti je naš fokus k vrhunski izvedbi pri vseh storitvah enak. 
kontakt

Kaskader d.o.o.
Spodnja Kanomlja 66
5281 Spodnja Idrija
Slovenija
E: info@kaskader.si

Email:


Lokacija